Asigurari persoane
Asigurari Online
Asigurari de viata
Asigurari persoane
Asigurari auto RCA
Asigurari auto CASCO
Asigurari raspunderi civile
Asigurari imobile, locuinte, terenuri
Home > Informatii asigurari persoane > Asigurari medicale pentru calatorii in strainatate.

Asigurari medicale pentru calatorii in strainatate.

Acopera cheltuielile medicale de urgenta provocate de o boala sau un accident, pe timpul deplasarii intr-o calatorie.

Pentru a fi in siguranta in timpul calatoriei, incheie o asigurare medicala pentru calatorii in strainatate!

Orice calatorie in strainatate presupune pregatiri minutioase pentru ca totul sa decurga bine. Si totusi, oricat de mult ai anticipa si te-ai pregati, nu poti prevedea toate problemele care ar putea aparea. Insa poti face cel putin un lucru: te poti asigura ca esti protejat in cazul in care apar probleme de sanatate. Nu stii niciodata cum vei reactiona la diferentele in conditii climatice, de temperatura, sau de gastronomie, asa ca e bine sa fii prevazator.

Cum te poti proteja?

Este important ca inaintea unei astfel de calatorii sa inchei asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate. Prin aceasta polita, asiguratorul iti ofera acoperirea cheltuielilor efectuate ca urmare a imbolnavirii in timpul calatoriei in strainatate sau a unui accident survenit in aceasta perioada. In caz de deces se asigura inclusiv repatrierea trupului.

Pretul unei polite de asigurare se stabileste in functie de durata si scopul calatoriei, zona geografica si varsta asiguratului.2 comentarii la Asigurari medicale pentru calatorii in strainatate.

 1. Ana Petru spune:

  La inceputul lui februarie voi pleca pentru doua saptamani in India, insa am deja un ulcer. Asigurarea va fi mai scumpa in cazul asta?

 2. admin spune:

  Costul asigurarii depinde de suma asigurata si de compania de asigurari pe care o vei alege, insa este acelasi pentru toti asiguratii, indiferent de bolile pe care le au deja. Pentru a-ti putea da o oferta de pret, te rugam sa completezi acest formular: http://www.asigurari-persoane.ro/comanda-asigurari-de-persoane/. Un reprezentant al Zurich Broker te va contacta si-ti va comunica cea mai buna optiune pentru tine.

  Pentru ca pleci din tara, ar trebui sa iei in considerare cateva lucruri. Asigurarea medicala acopera doar urgentele (spre exemplu cele provocate de un accident). Insa nu acopera nici bolile pe care le ai deja, iar in unele cazuri nici complicatiile lor, chiar daca ajungi la spital din cauza lor; cel mai bine este sa te asiguri ca iei la tine tot ce ai nevoie.

  In plus, pentru ca este vorba despre India, va trebui sa-ti faci din timp toate imunizarile necesare. Iar cand ajungi acolo, evita sa bei si sa mananci din surse in care nu ai incredere (spre exemplu ar trebui sa bei doar apa din sticle de plastic pe care le desfaci personal).

  Echipa Zurich Broker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>