Asigurari persoane
Asigurari Online
Asigurari de viata
Asigurari persoane
Asigurari auto RCA
Asigurari auto CASCO
Asigurari raspunderi civile
Asigurari imobile, locuinte, terenuri
Home > Informatii asigurari persoane > Asigurari de accidente persoane

Asigurari de accidente persoane

Daca desfasori o activitate cu risc crescut de accident, e recomandat sa inchei acest tip de asigurare, pentru a avea acoperite riscurile de deces, invaliditate si incapacitate de munca.

Nu este cazul sa te ingrijorezi pentru cheltuielile suportate in urma unui accident daca ai incheiat o Asigurare de accidente a persoanelor!

Accidentele pot avea loc oricand, oriunde. Oricare dintre noi poate deveni victima unui accident, indiferent de natura acestuia. De aceea, companiile de asigurari iti ofera prin polita de Asigurare de accidente a persoanelor protectia impotriva urmarilor unor astfel de evenimente.

Acoperire

Acest produs este destinat atat persoanele fizice ce vor sa se asigure in fata unui posibil accident, cat si persoanelor juridice in numele angajatiilor acestora. In plus, aria de acoperire poate fi extinsa nu doar la Romania, ci si in strainatate, astfel incat esti protejat indiferent daca tu sau angajatii tai ati fost delegati in alte tari.

Ce riscuri se acopera?

Asigurarea este valabila indiferent daca accidentul are loc in timpul programului de munca sau in desfasurarea altei activitati, cum ar fi sportul, functionarea masiniilor, explozii, insolatii etc.

Protejeaza-i si pe cei de langa tine

In acest fel nu te protejezi doar pe tine, ci si pe cei apropiati. In cazul unui accident acestia pot suporta alaturi de tine prejudiciile financiare care apar, in special atunci cand este vorba de spitalizare, tratament,  sau interventii chirurgicale.2 comentarii la Asigurari de accidente persoane

 1. Antonescu Ioana spune:

  Buna ziua,

  Ma intereseaza o asigurare de accidentare, insa as vrea sa stiu daca sunt acoperite si operatiile si spitalizarea.

  Multumesc,
  Ioana A.

 2. admin spune:

  Buna ziua,

  Interventiile chirurgicale si spitalizarea (un numar limitat de zile pe an) sunt acoperite de polita de asigurare de accident persoane doar daca optezi pentru ele atunci cand inchei asigurarea. Fiecare optiune de acest fel intra in categoria riscurilor asigurate optional si presupune marirea primei anuale, insa iti asigura o acoperire completa in caz de accident.

  Conditiile exacte (numarul de zile de spitalizare pe an, interventiile chirurgicale si altele) difera in functie de compania de asigurare si de cazurile particulare ale celor care cumpara o asigurare. Pentru a afla ce ti se potriveste, iti recomandam sa completezi acest formular: http://www.asigurari-persoane.ro/comanda-asigurari-de-persoane/. Un reprezentant al Zurich Broker te va contacta si va discuta cu tine optiunea cea mai buna.

  Echipa Zurich Broker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>